Gebakken klinkers Den Bosch

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers Den Bosch en omstreken

Bij het aanleggen of opnieuw ontwerpen van het terrein rond uw huis kan worden gekozen uit allerlei bestrating. Welke soort u kiest hangt deels af voor welke doeleinden de bestrating bestemd is. De stenen die u voor een oprit gebruikt moeten nu eenmaal aan andere voorwaarden voldoen dan de siertegels van uw terras. Daarom is er keuze uit bestrating van bijvoorbeeld beton of natuursteen. Een klassieke variant is de gebakken steen. Voor gebakken klinkers Den Bosch en omgeving kunt u terecht bij uw regionale tuin- en buitenspecialist Beslistbuiten.

Geen omkijken naar gebakken klinkers Den Bosch

Wanneer u een sfeervolle steen voor uw tuin zoekt die ook nog eens een lange levensduur heeft, bieden gebakken klinkers misschien wel de beste mogelijkheden. Deze stenen staan erom bekend dat ze lang mee gaan en daarbij bovendien in goede staat blijven. Hun duurzaamheid en de uitstekende kwaliteit van het materiaal maken dat gebakken klinkers Den Bosch wel 125 jaar lang kunnen worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van klei dat uit rivieren wordt gewonnen, waarna er in een bakproces een hoogwaardig bestratingsmateriaal van wordt gemaakt. De kleur die de uiteindelijke stenen krijgen hangt af de temperatuur van de oven en oorsprong en samenstelling van de rivierklei. Gebakken klinkers zijn  ook zeer gemakkelijk in onderhoud.

Gebakken klinkers Den Bosch: oud, nieuw, strak, getrommeld

Doordat de levensduur van gebakken stenen de honderd jaar gemakkelijk overschrijdt, bestaat de mogelijkheid om authentieke oude klinkers aan te schaffen. Deze zijn vaak onder minder stabiele omstandigheden gebakken, zodat ze onderling meer kleurverschillen vertonen. Dit maakt deze gebakken klinkers uit Den Bosch des te unieker en versterkt het nostalgische effect nog eens extra. Wilt u gebakken bestrating met een authentieke look én er 100% zeker van zijn dat uw nieuw aangelegde terras voorlopig in perfecte staat blijft? Dan zijn getrommelde klinkers iets voor u. Ruw aan de randen geven ze een sfeerbepalend plattelandsgevoel aan uw terras, erf of tuin. Met strakke gebakken klinkers Den Bosch van Beslistbuiten bereikt u het tegenovergestelde en krijgt u juist een eigentijds buitenontwerp.