Over ons

Beslistbuiten: nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit

Beslistbuiten is dé buitenspecialist voor Boxtel en de omliggende regio. U kunt bij ons terecht voor alles wat met tuin, terras en sierbestrating te maken heeft. Beslistbuiten mag dan een nieuwe naam zijn, maar eigenaren Maarten van de Sande en Stef van de Langenberg zijn zeker geen onbekenden op het gebied van terrasbestrating, tuinaccessoires en buitenleven. Als HB Sierbestrating is het bedrijf al meer dan 25 jaar een begrip in Boxtel en omstreken. Op 1 april 2015 is HB Sierbestrating verdergegaan onder de naam Beslistbuiten.

Alles voor uw tuin en buitenomgeving

Behalve de naam is er weinig veranderd. U vindt bij ons nog steeds een kwalitatief hoogstaand assortiment met bestratingsmaterialen, sierelementen en andere sfeerproducten die niet mogen ontbreken in een tuin. Hebt u uw zinnen gezet op een klassieke siertuin, wilt u een opvallende designtuin aanleggen of heeft u een modern en strak bestratingsconcept ontworpen? Beslistbuiten levert alles voor elke tuin, waaronder:

 • Verschillende types natuursteen
 • Betonnen bestrating in meerdere uitvoeringen
 • Diverse soorten gebakken klinkers
 • Siertegels in uiteenlopende formaten
 • Praktische tuinverlichting
 • Kunstgras in meerdere varianten
 • Vuurhaarden voor buiten
 • Schaduwdoeken en andere zonwerende tuinartikelen

Het aanbod van Beslistbuiten bestaat verder uit grind, split, kiezels, losse keien, waterpartijen, beelden en andere tuindecoratie. Tevens vindt u bij ons materialen voor onderhoud en verwerking.

Altijd welkom in onze showroom

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het ontwerpen of herinrichten van uw tuin of terras niet precies weet wat de mogelijkheden en opties zijn. Bij Beslistbuiten kunt u echter profiteren van de jarenlange ervaring die wij op het gebied van terrasontwerp en tuinaanleg hebben opgebouwd. Beslistbuiten beschikt bovendien over een inspirerende showtuin en een showroom van 1500 vierkante meter. U kunt rekenen op professionele adviezen, waarbij we voor iedere klant de tijd nemen. Of u nu stratenmaker, hovenier of particulier bent, wij zijn u graag van dienst en u bent altijd welkom in onze showroom of showtuin. Het adres is Heikant 9, 5296 KS in Esch. Beslistbuiten is telefonisch bereikbaar via 0411 601515.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over ons assortiment? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter. Wij nemen binnen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Direct contact? Bel dan naar 0411 60 15 15.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer