logo beslist buiten boxtel

Over ons

Beslistbuiten

Alles voor elke tuin

Beslist Buiten is dé buitenspecialist. Als HB Sierbestrating is het bedrijf al meer dan 30 jaar een begrip in Boxtel en omstreken. Op 1 april 2015 is HB Sierbestrating verdergegaan onder de naam Beslistbuiten.

U kunt bij ons terecht voor alles wat met tuinen te maken heeft. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze tuinontwerp service en jarenlange ervaring op het gebied van tuinrealisatie. Op deze manier willen wij onze klanten zorgeloos laten profiteren van hun nieuwe tuinplannen.

Bij Beslist Buiten vindt u een kwalitatief hoogstaand assortiment met bestratingsmaterialen, sierelementen en andere sfeerproducten die niet mogen ontbreken in een tuin. U kunt geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom om u te laten informeren over de mogelijkheden of om inspiratie op te doen.

Wat doen wij?

ontwerp van tuin

Helpen met het ontwerpen
van uw ideale tuin

Om een droomtuin te kunnen realiseren, zal er eerst een ontwerp gemaakt moeten worden. Onze experts kunnen u hier door middel van speciale software mee helpen.

leveren van materialen

Leveren van nodige
materialen

Nadat het ontwerp is gemaakt, weten we welke materialen er nodig zijn voor de aanleg van de tuin. Ons assortiment is breed en we kunnen daarom alles uit eigen huis leveren.

aanleg van tuin

Aanleg van uw
droomtuin

De laatste stap is de aanleg van uw droomtuin. Onze experts zorgen ervoor dat alles volgens planning en afspraken verloopt, zodat er geen problemen kunnen ontstaan.

Altijd welkom in onze showroom

Beslistbuiten beschikt over een inspirerende showtuin en een showroom van 1500 vierkante meter. U kunt rekenen op professionele adviezen, waarbij we voor iedere klant de tijd nemen. Of u nu stratenmaker, hovenier of particulier bent, wij zijn u graag van dienst en u bent altijd welkom in onze showroom of showtuin. Het adres is Heikant 9, 5296 KS in Esch. Beslistbuiten is telefonisch bereikbaar via 0411 601515.

Alles voor uw tuin en buitenomgeving

Daarom kiest u voor Beslistbuiten

U vindt bij ons nog steeds een kwalitatief hoogstaand assortiment aan tuinproducten en aanverwante artikelen.

Beslistbuiten levert alles voor elke tuin, waaronder:

  • Verschillende types keramische tegels
  • Betonnen bestrating in meerdere uitvoeringen
  • Diverse soorten gebakken klinkers
  • Siertegels in uiteenlopende formaten
  • Praktische en energiezuinige tuinverlichting
  • Kunstgras in meerdere varianten
  • Plantenbakken en sfeerelementen voor buiten
  • Diverse soorten grind en split
  • Tuinhout voor overkappingen en erfafscheidingen
  • Benodigdheden voor onderhoud en verwerking

Offerte aanvragen

Of bel naar 0411-601515 en wordt meteen geholpen.

Offerte nodig?