logo beslist buiten boxtel

Aanleg van tuinen

aanleggen van tuin

Het aanleggen van uw
ideale tuin

Dat nemen wij u uit handen

Het aanleggen van een tuin is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Dat weten wij maar al te goed. We nemen u daarom graag aanleg van uw tuin volledig uit handen. Of u uw droomtuin nu door ons of iemand heeft laten ontwerpen, maakt niet uit. Wij kunnen zorgen voor de levering van alle nodige materialen die in ons assortiment beschikbaar zijn, en zorgen vervolgens voor de realisatie van het tuinontwerp.

Hoe doen we dat?

ontwerp van tuin

Materialen inventariseren

Wanneer er een ontwerp is, kunnen we kijken naar de materialen die nodig zijn om het ontwerp te kunnen realiseren. Wij hebben een breed assortiment aan producten, en kunnen daarom meestal altijd genoeg voorzien.

leveren van materialen

Leveren van materialen

De materialen worden vervolgens bij u op locatie geleverd. De snelheid van levering is afhankelijk van onze voorraad, maar ook van die van onze leveranciers. Dit communiceren wij van te voren altijd duidelijk met u.

aanleg van tuin

Aanleg van uw droomtuin

Met de materialen kunnen onze experts vervolgens beginnen aan de aanleg van uw droomtuin. Zij doen hun best om de tuin op de afgesproken datum af te kunnen leveren, zodat u op tijd van de tuin kunt genieten.

Offerte aanvragen

Of bel naar 0411-601515 en wordt meteen geholpen.

Offerte nodig?