Gebakken dikformaat Boxtel

Gebakken dikformaat

Mooi aanbod gebakken dikformaat Boxtel

De baksteen is misschien wel de meest gangbare steensoort. Vooral bekend als bouwmateriaal voor huizen en ommuringen. Ook wordt het al honderden jaren toegepast voor bestratingsdoeleinden. Het biedt bijvoorbeeld uitstekende resultaten bij het aanleggen van een terras, waar deze sierstenen perfect kunnen worden verwerkt in een gevarieerd ontwerp. Gebakken straatstenen zijn er in een grote verscheidenheid en bij de inrichting van uw tuin moet u dus vooraf bedenken waarmee deze het best tot zijn recht komt. Beslistbuiten levert onder andere gebakken dikformaat Boxtel en de aangrenzende regio’s.

Gebakken dikformaat Boxtel in roodachtige tinten

Dikformaat behoort samen met waalformaat en gebakken klinkers tot de hoofdcategorieën gebakken bestrating. De basis van dit type is klei, afkomstig van rivieren. Deze klei wordt gewonnen uit de afzettingsgebieden en verwerkt tot afwisselende steensoorten. In tegenstelling tot gebakken waalformaat heeft gebakken dikformaat uit Boxtel geen donkere, maar een roodachtige kleur. Daarbinnen bevinden zich nuances als paars en roodbruin. De algemene verschillen in tint zijn daarom zeker iets om rekening mee te houden bij het kiezen van gebakken stenen voor een terras, tuin of pad. Het stelt u in staat om een perfecte balans te bereiken tussen de bestrating en uw woning en de bloemen en planten in uw tuin. Met gebakken dikformaat Boxtel zijn fraaie en kleurrijke ontwerpen te maken.

Twee soorten gebakken dikformaat Boxtel

Net als andere gebakken bestrating is ook dikformaat verkrijgbaar in twee soorten, te weten getrommeld en strak. De eerste soort heeft een ruwere afwerking. Door de ongepolijste structuur van de randen is het getrommelde dikformaat ideaal voor het realiseren van een terrasontwerp of bestrating met een landelijke uitstraling. Bij gebakken dikformaat Boxtel met een strak uiterlijk zijn de randen glad. Kiest u bij het aanleggen van bestrating voor deze stenen, dan zal uw tuin moderner ogen. Met een lengte van 21 centimeter, een hoogte van acht centimeter en een breedte van zeven centimeter is dikformaat overigens wat groter dan de waalformaat. Bij Beslistbuiten vindt u naast gebakken dikformaat voor Boxtel natuurlijk ook alle andere soorten gebakken bestrating. Kom ook gerust een langs in onze showroom!