logo beslist buiten boxtel

Biomos groene aanslag verwijderaar

Leverbaar in:

  • 1 Liter

Deel op:

Beschrijving

Biomos groenaanslag verwijderaar 1 literBiomos verwijdert en voorkomt groene aanslag van algen zonder te hoeven schrobben of een hogedrukspuit te gebruiken. Biomos kan op bijna iedere ondergrond worden toegepast en laat een onzichtbare beschermlaag achter, zodat de aanslag voorlopig niet terug komt. Het belangrijkst bij iedere toepassing is het goed nat spuiten van de vervuiling met de aangemaakte verdunning aanslag verwijderaar. De alg kan, zoals een spons, zichzelf dan geheel verzadigen.

Biomos kan eenvoudig worden toegepast door een juiste verdunning van het product (mengverhouding 1 op 10 liter) over de bevuilde ondergrond te sproeien of te gieten. Er hoeft niet geschrobd of geboend te worden, slechts afwachten is voldoende. Juist deze methode (een veel snellere applicatie in vergelijking tot behandeling met hogedrukspuit) spreekt het bedrijfsleven aan omdat zodoende direct op arbeidskosten wordt bespaard.

Biomos is een vriendelijk, zeer actief reiniging product dat groen aanslag van algen verwijdert zonder dat u hoeft te borstelen of boenen. Een biologisch afbreekbaar product met een neutrale PH-waarden en verdund niet agressief voor de ondergrond. Het is toepasbaar op vele ondergronden namelijk:
– Steen: natuurlijke sierbestrating, keien, muren, gels, beelden, dakpannen, leien, tegels, grindtegels & golfplaten.
– Tegels: badkamers, douches, toiletten, keukens, zwembaden, garages, schuren, voegwerk.- Bitumen: daken, goflplaten, shingles
– Glas: in de tuinbouw, serres, priëlen, dakkoepels, wanden, meubilair, puien, afscheidingen en daken.
– Glasteelt: ter voorkoming van groene aanslag ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen.
– Gravel: tennisbanen, atletiekbanen
– Hout: bankirai vlonders, schuttingen van hardhoutkozijnen, dakkappelen, tuinmeubilair, picknickplaatsen, bielsen, vloeren, vlaggenmasten, elektriciteitmasten, tuinhuisjes, steigers.
– Kunstoffen: trespa, gevelbeplaing, noppenfolie, nylon doek, damwand caravans, kunstgras
– Metalen: aluminium puien, zinken dakgoten, koperenleidingen, (on)geverfde staalconstructies, lantarenpalen, bronzen beelden
– Natuursteen: grafzerken van marmer of lei met bornzen of glazen letters, dakterrassen, gevels, monumenten.
– Riet: daken en meubilair

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biomos groene aanslag verwijderaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen

Of bel naar 0411-601515 en wordt meteen geholpen.

Offerte nodig?