logo beslist buiten boxtel

Beton impregneer

Leverbaar in:

  • 1 Liter

Deel op:

Categorie├źn ,

Beschrijving

Productomschrijving:

Voor een langere levensduur is het goed om nieuwe betonnen bestrating meteen te impregneren met WS Seal & Protect. Door de kleurloze beschermlaag hechten vuil en groene aanslag zich veel minder snel. Oude bestrating kun je ook nieuw leven inblazen. Eerst reinigen met WS Advance en daarna WS Seal & Protect aanbrengen. Afhankelijk van het type bestrating wordt de kleur ook nog verdiept.

Gebruiksaanwijzing:

Nadat de tegels, stenen of blokken zijn gereinigd met WS Advance deze goed laten drogen. Het advies is om 2 lagen dun aan te brengen met een inwasapplicatie, zoals een vachtroller of kwast. Afhankelijk van de luchtvochtigheid is de droogtijd circa 30 minuten tot 1 uur per laag. Je kunt meerdere lagen aanbrengen, mits de vorige laag volledig droog is.

Verbruik:

Dit is afhankelijk van de poreusheid van de bestrating. Het gemiddelde verbruik is circa 15 m2 per liter. Dit betreft een indicatie waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Attentie:

WS Seal & Protect is een impregnant en bij voorkeur te gebruiken voor producten met een poreuze/absorberende toplaag! Het moet namelijk kunnen intrekken in het oppervlak dat je gaat behandelen. Voor bestrating met een dichte toplaag adviseren wij WS NanoCoat. Neem bij twijfel of voor advies contact op met een WS verkooppunt of stuur ons een berichtje.

Bewaaradvies:

WS Seal & Protect moet vorstvrij worden bewaard.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beton impregneer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen

Of bel naar 0411-601515 en wordt meteen geholpen.

Offerte nodig?